Η καθιερωμένη έκθεση βιβλίου πραγματοποιήθηκε και φέτος (2018-2019) στο σχολείο μας, κατά τη διάρκεια του Δεκέμβρη, πριν τα Χριστούγεννα. Οι μαθητές και οι συνάδελφοι, όπως φαίνεται και στο σχετικό φωτογραφικό υλικό, το απολαμβάνουν, αφού έρχονται, βλέπουν και αγοράζουν τα βιβλία τους για τις διακοπές των Χριστουγέννων. 
 Θεωρούμε υποχρέωσή μας, να ευχαριστήσουμε όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί και φέτος η έκθεση βιβλίου. Η δράση αυτή σηματοδοτεί και την έναρξη των δραστηριοτήτων του πολιτιστικού μας προγράμματος, το οποίο εξελίσσεται για 6η συνεχή χρονιά στο σχολείο μας παράλληλα με την έκθεση. 
Τα έσοδα από την πώληση των βιβλίων θα αξιοποιηθούν για την αγορά νέων βιβλίων για τη βιβλιοθήκη του σχολείου μας. Με την έναρξη του σχολικού έτους,  οι εκπαιδευτικοί Σκουτέλη Νεκταρία και Νικάκη Αλεξάνδρα (όπου βοήθησαν και στη λειτουργία της έκθεσης) ορίστηκαν για την ταξινόμηση των ήδη υπαρχόντων βιβλίων και σε αυτά θα προστεθούν τα νέα βιβλία με στόχο τον εμπλουτισμό των υπαρχόντων, ώστε, όταν θα λειτουργήσει η βιβλιοθήκη, να διαθέτει τουλάχιστον μια σειρά βασικών λογοτεχνικών έργων. 
Την αφίσα της έκθεσης επιμελήθηκε ο Μίλτος Νεφρός, μαθητής του Λυκείου μας (Α2).
 Η Υπεύθυνη,
Αθηνά Βορρίση
001.jpg 002.jpg 003.jpg

004.jpg 005.jpg 006.jpg

007.jpg 008.jpg 009.jpg

010.jpg 011.jpg 012.jpg

013.jpg 014.jpg
 
 

sigjrr