Δρ. Αθηνά Βορρίση        

Leonardo-990x257

Έκθεση βιβλίου 12 έως 18 Δεκ2018

 
Η καθιερωμένη έκθεση βιβλίου πραγματοποιήθηκε και φέτος (2018-2019) στο σχολείο μας, κατά τη διάρκεια του Δεκέμβρη, πριν τα Χριστούγεννα. Οι μαθητές και οι συνάδελφοι, όπως φαίνεται και στο σχετικό φωτογραφικό υλικό, το απολαμβάνουν, αφού έρχονται, βλέπουν και αγοράζουν τα βιβλία τους για τις διακοπές των Χριστουγέννων. 
 Θεωρούμε υποχρέωσή μας, να ευχαριστήσουμε όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί και φέτος η έκθεση βιβλίου. Η δράση αυτή σηματοδοτεί και την έναρξη των δραστηριοτήτων του πολιτιστικού μας προγράμματος, το οποίο εξελίσσεται για 6η συνεχή χρονιά στο σχολείο μας παράλληλα με την έκθεση. 
Τα έσοδα από την πώληση των βιβλίων θα αξιοποιηθούν για την αγορά νέων βιβλίων για τη βιβλιοθήκη του σχολείου μας. Με την έναρξη του σχολικού έτους,  οι εκπαιδευτικοί Σκουτέλη Νεκταρία και Νικάκη Αλεξάνδρα (όπου βοήθησαν και στη λειτουργία της έκθεσης) ορίστηκαν για την ταξινόμηση των ήδη υπαρχόντων βιβλίων και σε αυτά θα προστεθούν τα νέα βιβλία με στόχο τον εμπλουτισμό των υπαρχόντων, ώστε, όταν θα λειτουργήσει η βιβλιοθήκη, να διαθέτει τουλάχιστον μια σειρά βασικών λογοτεχνικών έργων. 
Την αφίσα της έκθεσης επιμελήθηκε ο Μίλτος Νεφρός, μαθητής του Λυκείου μας (Α2).
 Η Υπεύθυνη,
Αθηνά Βορρίση
 
 

sigjrr

 
 

Έκθεση βιβλίου 13 έως 22 Δεκ. 2016

Η καθιερωμένη ετήσια έκθεση βιβλίου επαναλήφθηκε και φέτος από τις 13 έως τις 22 Δεκεμβρίου 2016.
Την αφίσα μας, για φέτος  ζωγράφισε η μαθήτρια της Α΄Λυκείου Μαρία – Χριστίνα Χανικιάν.
Τα έσοδα, όπως κάθε χρόνο διατέθηκαν στο ταμείο του σχολείου μας  το οποίο διαχειρίζεται ο Διευθυντής  για τις ανάγκες του σχολείου μας.
 
 

sigjrr

 
 

Έκθεση βιβλίου 11 έως 19 Δεκ. 2017

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος (2017-2018) η έκθεση βιβλίου στο σχολείο μας πραγματοποιήθηκε με ευθύνη της εκπαιδευτικού ΠΕ02 Αθηνάς Βορρίση και τη βοήθεια της εκπαιδευτικού ΠΕ02 Νεκταρίας Σκουτέλη.  Είναι μία δράση που εντάσσεται στο Πολιτιστικό Πρόγραμμα το οποίο υλοποιεί η παραπάνω εκπαιδευτικός με τίτλο: Πρόσφυγες: Ανοίγοντας δρόμους για την εκπαίδευση των προσφύγων2.
Την αφίσα για την έκθεση δημιούργησαν οι μαθήτριες της Α΄τάξης του Λυκείου μας, Κωνσταντίνα Λαμπροθανάση και Νικόλ Καρουναράθνε (βλ. σχετικές φωτογραφίες).
 
 

sigjrr

 
 

Έκθεση βιβλίου 11 έως 18 Δεκεμβρίου 2015

Από τις 11 έως τις 18 Δεκεμβρίου 2015, όπως κάθε χρόνο, πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων στο σχολείο μας,  λειτουργεί έκθεση βιβλίου. Οι συνάδελφοι- εκπαιδευτικοί του σχολείου μας προτείνουν βιβλία που έχουν σχέση με την ειδικότητά τους ή άλλα θέματα και έτσι η θεματολογία των βιβλίων εμπλουτίζεται χρόνο με το χρόνο.  Οι μαθητές μας, συνοδευόμενοι από τους καθηγητές τους, επισκέπτονται την έκθεση και αγοράζουν  βιβλία για τις διακοπές τους.
Η αφίσα της έκθεσης για φέτος είναι δημιουργία ( τεχνική «κολάζ») της μαθήτριας της Α΄ Λυκείου, Ελένης Ηλία. 
Τα έσοδα από την πώληση των βιβλίων κάθε χρόνο διατίθενται στο ταμείο του σχολείου μας το οποίο διαχειρίζεται ο Διευθυντής μας. 
Η φιλόλογος Νεκταρία Σκουτέλη βοηθάει στη λειτουργία της έκθεσης και 
υπεύθυνη για την υλοποίηση της έκθεσης είναι η φιλόλογος Αθηνά Βορρίση.
 
 

sigjrr

 
 

Έκθεση βιβλίου 15 έως 19 Δεκεμβρίου 2014

 2014 12 15 ek8esi

 

Για δεύτερη συνεχή χρονιά και φέτος (2014-2015) πραγματοποιήθηκε η έκθεση βιβλίου στο Σχολείο μας, από τις 15 έως και τις 19 Δεκεμβρίου 2014. Η έκθεση ήταν μία από τις δράσεις της Λέσχης Ανάγνωσης του Σχολείου μας.

Υπεύθυνη έκθεσης

Αθηνά Χ. Βορρίση

 
 

sigjrr